Siis ihan mahdottomaks on tää elämä taas menny...!

Ei voi pikkunen Berni tällasta ymmärtää!

Kuusamon loma oli ehkä maailman paras, IKINÄ! Viikko me siellä oltiin ja tehtiin koko porukalla retkiä ja sit nukuttiin vähän päikkäreitä... Ja syötiin herkkuja ja lenkkeiltiin ja taas vähän levättiin.

Jos multa kysytään, niin ihan koska vaan oon valmis lähtemään uudestaan... Vaikka se automatka oliki aika kauhee...

MUTTA... Arvatkaa vaan mitä sen loman jälkeen tapahtu?! No Mamman työt tapahtu!!! Se vaan tekee töitä ja töitä ja töitä...

Kyllähän se musta (tai siis meistä) huolta pitää, antaa ruokaa ja ulkoiluttaa, mut...Sit kun se EI oo töissä, niin se siivoo ja on vaan väsyny. Toukokuu ja kesäkuu on ollu ihan kauheita! Juhannuksena Mammalla oli kolme päivää vapaata... Arvatkaa kymmenen kertaa mitä se teki?!

SIIVOS JA TEKI "PAPERIHOMMIA"!!!

Että ihan vaan tässä huomauttaisin, et me ollaan Veikan kanssa ihan tässä... Ei meitä haittaa jos on vähän karvaa tai kuolaa lattialla. EI TARVII SIIVOO!!!

Päästiin kuitenki Juhannuksena Aatun ja Seran kanssa yhessä lenkille, se oli sentään tosi kivaa!

Ja hei! Mun maailman paras Veikka täytti toukokuussa 10 vuotta!!! Miettikää! Mamma sentään sen muisti ja oli ostanu meille ihan uutta herkkua juhlan kunniaks... KOIRIEN JÄÄTELÖÄ!!! Se oli HYVÄÄ!!! Mamma oli ostanu kahta eri makua, hirveä ja lohta... Maistoin molempia, Veikkakin maisto... Hirvi on enemmän mun juttu ja Veikka taas on tollanen kalamies, eli makujako oli itsesään selvä.

NAM, NAM, NAM! Hyvää oli!

Mammaa on vähän naurattanu, kun mä oon nykyään aina pakastimella tarkistamassa, jos sieltä vaikka löytyis jätskiä mulle. No höh! Pakkohan se on tarkistaa! Ennen Juhannusta mä näin, et Mamma oli ostanu jätskiä... Joka kerta, kun pakastimen ovi aukes, mä olin salamana siellä nuuskimassa... Sunnuntaihin asti jouduin herkkua odottamaan!!! Mut kyl se oli hyvää! Mamma nauro meille, oli kuulemma molemmilla koko naama kuolassa... No höh! Minkäs teet, kun on herkkua tarjolla, niin sitä saattaa vähä kuolaa valua...

Mä oon kuullu ihan järkyttäviä huhuja... Ei se (Mamma siis) oo uskaltanu mulle (tai siis meille) suoraan sanoo, oon kuullu sen juttelevan muille ihmisille... Mammalla ei ehkä oo lomaa ollenkaan tänän kesänä!!! Mä en kestä! Koska se tarkottais sitä, et me ei päästäis omalle mökille ollenkaan, koska toi yks on melkein joka lauantaiki töissä. Jos asiat tosiaan on noin, niin MUN KESÄ ON IHAN PILALLA!!!

Täytyy jatkaa tarkkailua...