Voi hyvänen aika!

Siis voitteko kuvitella...?!

En olis ikinä arvannu, kun Mamma alko siitä lomasta höpistä... Että mut pakataan autoon Veikan ja kavereitten Aatun ja Seran kanssa ja ajetaan KOOOOKO päivä satoja, ehkä jopa tuhansia kilometrejä... KUUSAMOON!!!

Mutta tänne siis päädyttiin, eilen lauantaina! Ja matka vaan kesti ja kesti ja kesti...

Huh huh! Jossain vaiheessa epäilin oikeesti, ettei koskaan ikinä päästä perille. Pysähdyttiin kolme kertaa pissalle ja vähän lenkkeilemään ja kerran saatiin Veikan kanssa ruokaakin. Neljäs pysähdys oli sitte meidän Mammojen kauppareissu. Siinä kohtaa meinas kyllä jo viimeistään hermo mennä!!! Oltiin hei oltu siinä vaiheessa reissussa jo aamu viidestä asti! Miettikääpä sitä!

Vihdoin ja viimein päästiin kauppareissun jälkeen sellasen söpön sinisen mökin pihaan... PERILLÄ!!! JEEE!!!

Ja kyllä mä vähän siitä riehaannuinki! Pikkasen piti hyppiä ja rähistä ja juosta ja pomppia... ME OLLAAN PERILLÄ!!!

Täällä on ihan ihanaa! On lunta ja kivasti pientä pakkasta aamulla ja illalla. Tosin tänä aamuna oltiin niin myöhään aamulenkillä, et aurinko oli jo alkanu kunnolla lämmittää, niin oli jo varmaan vähän plussaa... Mut ihan mahtava aamulenkki! Aurinko paisto siniseltä taivaalta ja Veikka ja kaverit ja meidän Mammat mukana!

WP_20180408_18_01_13_Pro%5B1%5D.jpg

Metsästä alko tulee lenkin varrella aika jännää hajua... Kovasti piti nenä pitkällä nuuskia... POROJA!!! Ne oli siellä puiden takana aitauksessa ja löydettiin Aatun kanssa tiekin, jota pitkin niiden paistien luo olis päässy, mut Mammat kielsi! Höh! Miks ne siellä möllöttää, jos ei yhtään saa mennä maistamaan?! Tylsää!

Täällä on kauheesti kaikkia hajuja ja eläinten jälkiä tuolla teiden varsilla, mut sit kun niitä yrittää lähtee seuraamaan, niin uppoo ihan hirveen syvään hankeen! Seki on kyllä vähän hauskaa! Käytiin siis tullessa tuolla Kuusamon keskustassa kaupassa ja päästiin käymään pissalla, ennen ku meidän Mammat meni sinne kauppaan. Mä näin ihanan ison lumikasan ja päätin kiivetä sen päälle ja vähän kurkata mitä sen toisella puolella on ja... HUPS! Mä upposin sinne lumeen, enkä millään meinannu päästä ylös!

Mamma vaan nauro ja sano: "Pinnistä, pinnistä!"

PINNISTÄ ITE! Miten sieltä muka pääsis pois, kun tassut vaan vajoo syvemmälle, kun yrittää potkia ja räpiköidä... Höh!

No kyl mä sieltä sitte onnistuin pääsemään ylös ja Mamma sitte jeesas loppu matkan...

Tänään sunnuntaina ollaan löhöilty ja lenkkeilty ja nukuttu päikkäreitä... Vähän vaikuttaa siltä, et huomenna oltais taas johonki lähdössä... Jotain noi Mammat on puhunu Rukan keskuksesta tai Kuusamon keskustassa käymisestä... Mä äänestän Kuusamon keskustaa, koska Mamma ei ottanu YHTÄÄN HERKKULUUTA mukaan... Ja mä näin, et siellä oli MUSTI JA MIRRI!!!