WP_20180121_10_50_35_Pro.jpg

Ihanan kylmä! Ihanaa lunta! Ihana työkeikka! Ihana olo!

Viime viikolla kävin toisen kerran siellä Fyssarilla. Jo ekan kerran jälkeen oli NIIIIN hyvä olo ja nyt tokan kerran jälkeen mä olen suorastaan uudesti syntyny!

Ei kiristä lihaksia eikä satu mihinkään... Vaikka ei se Fyssarin käsittely mitään kivutonta touhua ollu tokallakaan kerralla. Mut mukava se täti oli, joka mua hoiti!

Fyssari anto luvan mennä vetokeikalle sunnuntaina! Ihan parasta, mä en olis millään malttanu odottaa sunnuntaihin! Jee, töitä ja kavereita!

Eilen sitte lähettiin Mamman kanssa ajelemaan kohti työpaikkaa. Veikka meni Mummille hoitoon siks aikaa, ettei sen tarvinnu olla koko päivää taas yksin. Meillä oliki työkeikka vähän kauempana, jossain Klaukkalassa... vai mikä se nyt oli... Ollaan oltu siellä monta kertaa ennenkin. Siellä on kaikkia jänniä eläimiä ja hirveesti mulle (tai siis meille) asiakkaita!

Eilen oli ihanan aurinkoista ja aika kylmää, mut pulkkaa oli kiva vetää pitkästä aikaa. Mamma oli tosi tosi tarkka mun voinnista, se koko ajan vilkuili mun hännän asentoa ja mun korvia... Joo, joo! Kyllä mä sit ilmotan, kun en enää jaksa! Mamma on VÄHÄN hysteerinen! Vedettiin semmonen 40 minuuttia, aika rauhallisella tahdilla ja sit Mamma komens mut tauolle. Sopi mulle! Käytiin vähän kävelemässä ja juomassa ja sit se laitto mut autoon ja PEITON mun päälle! Siis mitä ihmettä?! Onko Mammalla lähteny järki?! Mulla on kato tällanen turkki, siis paksu turkki...EN HEI TARVII MITÄÄN PEITTOA!!!

Mamma yritti selittää, et lihakset täytyy pitää lämpiminä, kun on ollu tässä kaikkia ongelmia ja saatu hoitoa ja muuta... Just!

No okei, pakkohan se oli myöntää... Hyvältähän se tuntu, kun sai ottaa vähän aikaa rennosti ihanan fleece-peiton alla. Olihan se Mamma taas oikeessa. Mamma käski mun pitää vähän pidemmän tauon siellä peiton alla ja sit pääsin vielä hommiin lopussa... Ja kyllä sit mentiinkin! Me vedettiin Dani-bernin kanssa kova loppukiri ihan kahestaan! Kyllä me oltiinki reippaita!

Mamma kerto illalla, et meidän aika pieni työporukka oli vetäny kahen tunnin aikana yhteensä 79 LASTA! Miettikääpä sitä! Haluisin nähä sen päivän, kun joku ihminen tekis saman! Hah!

Kun tultiin töistä kotiin, niin käytiin hakemassa Veikka Mummilta ja tultiin kotiin PÄIKKÄREILLE. Möngin Mamman viereen sänkyyn...vaikka se ei siitä oikein tykkää... Se oli itekin niin väsyny, ettei jaksanu komentaa mua pois, joten nukuttiin ihanat yhteispäikkärit Mamman sängyssä. Veikka jäi alakertaan nukkumaan... se oli vissiin tyytyväinen, kun sai koko sohvan itelleen... Kyllä mä olinkin ansainnu sänkypäikkärit Mamman kainalossa, koska olin ollu niin reipas ja ahkera töissä!

HYVÄ MEIDÄN KOKO VETOPORUKKA!

Uusia työkeikkoja odotellessa...