Lauantaina pääsin syksyn ekalle vetokeikalle!

Ihan maailman parasta! Vetäminen on siis hurjan kivaa, mut vielä parempaa on se, kun näkee kaikkia kavereita! Sääkin oli ihan hyvä, vaikka tuliki ihan kauhee hiki!

Mamma oli vähän huolissaan, kun mua alko niin väsyttää... ja ehkä vähän kyllästyttämäänkin se vetäminen... Mut hei! Kokeilis ite juosta aurinkoisessa säässä, kärry perässä, TURKKI päällä! Nythän se jaan jolkotti siinä mun vieressä, kun mä tein kaikki työt!

Veikka ei oikein tykänny, kun se joutu jäämään yksin kotiin, kun me lähettiin Mamman kanssa lauantaina töihin. Sinne se jäi mölisemään, vaikka Mamma anto sille namejakin... Ihme tyyppi! Mummi ja Pappa on edelleen mökillä, niin Veikka ei sitten voinu mennä niille päivähoitoon.

Mamma vähän suuttu mulle siellä vetohommissa... tai no me oltiin jo lopetettu vedot siinä vaiheessa, kun istuttiin katoksessa... Vettä alko satamaan, ja se on niin ällöä! Joka tapauksessa, mun yks vetokaveri, sellanen kauheen iso Berni-poika tuli vähän liian iholle, kun se yritti päästä vähän kerjäämään herkkuja yhden toisen vetokaverin Mammalta... No mähän reippaana tyttönä vähän komensin sitä poikaa... Pitää niiden poikienkin muistaa pysyä ruodussaan! Ärähdin sille vähän ja nappasin ihan pikkusen vaan sen kaulakarvoista kiinni... Ihan pikkusen vaan! Noh, tukko valkosta karvaahan siitä jäi suuhun ja Mamma nappas mun kuonosta kiinni ja toru mua... Tai siis komensi, ei se ollu mitään pikku torumista! Mut mähän vaan yritin opettaa pojalle tapoja! Mamma ei ollu tyytyväinen... ei sitte ollenkaan... Ups!

Mistä mä olisin voinu tietää, etten mä saa komentaa sitä Berni-poikaa?! Ainahan mä komennan poikia! Höh! Onneks sen pojan Mamma ei suuttunu, se vaan ehdotti, et pitäiskö meijät laittaa samaan huoneeseen vähäks aikaa, niin mä voisin vähän kouluttaa sitä sen poikaa? Hah! Siinäs kuulit Mamma!

Kun me tultiin kotiin sieltä työkeikalta, me käytiin vielä pienellä lenkillä Veikan kanssa ja sit Mamma ilmotti, että nyt mennään päikkäreille! No hei! Sinne mä olin koko ajan menossaki! Mamma urputti jotain, et se oli nukkunu huonosti perjantain ja lauantain välisenä yönä... No ei kai se mun vika ole?! Laittais pään tyynyyn ja silmät kiinni... Kai se yritti vihjailla, et se oli jotenkin mun syytä... En tiiä mistä se puhuu... Mä nukuin OIKEIN hyvin... Mamman sängyssä... Johon mulla ei tietenkään virallisesti ole lupa mennä... Niin kai...

Päikkäreille kun mentiin, niin Mamma oli niin väsyny, ettei se jaksanu komentaa mua (tai siis meitä) pois sängystä. Joten nukuttiin koko perhe onnellisina päikkäreitä yhdessä. Veikkakin siellä tuhis mun vieressä. Hyvät päikkärit olikin!

Sunnuntai meni sitte taas kerran Mamman siivous-sekoiluissa... Se on kyllä ihan hullu! Käytiin päivällä metsälenkillä ja arvatkaapa mitä sieltä vielä löytyi?! MUSTIKOITA!!! Mä mussutin niitä ihan onnessani! Nam nam nam! Puolukat mua ei oikein kiinnosta, mut mustikat maistu edelleen ihan hyviltä.

Kuulin muuuten sellasta huhua, et Mammalla olis syyskuun lopulla joku vapaa viikonloppu ja oltais EHKÄ lähdössä mökille... Voi vitsi! MÖKILLE! MÖKILLE! MÖKILLE!

Mä äänestän AINA mökkeilyn puolesta...!