No joopa joo...!

On tosiaan Mamman loma vietetty ja kesä on melkein ohi. Heinäkuu oli ihan kauhee... Mamma LUPAS, että se on heinäkuussa vaan yhden lauantain töissä... Arvatkaa kymmenen kertaa pitikö se paikkansa!? NO EI!!!

Kauheeta kohellusta oli koko heinäkuu. Koko ajan johonkin menossa tai sit Mamma oli vaan niin väsyny, ettei se oikein jaksanu touhuta mitään mun (tai siis meijän) kanssa. Heinäkuun lopulla sentään VIHDOINKIN päästiin syömään MUSTIKOITA!!! Kesässä on ehdottomasti parasta mustikat ja mökki.

Ja voi kyl mä oon syönykin niitä mustikoita! Mammalla meinas välillä vähän mennä hermo, kun me Veikan kanssa lenkillä vähän pysähdyttiin syömään marjoja. Miten niitä vois olla syömättä, kun ne on niiiin hyviä?!

Elokuussa Mamma piti pari viikkoa lomaa ja päästiin mökille! VIHDOINKIN!

Mökillä parasta on se, kun siellä saa olla koko ajan vapaana ja juosta. Ja minä tyttöhän juoksin! Juoksin siellä metsässä niin, että tanner tömisi ja risut ja hämähäkin seitit lenteli ympäriinsä. Mamma keräs mustikoita ja minä ja Veikka syötiin siellä oma osamme herkku-marjoista.

Käytiin muutaman kerran sellasella "metsälenkillä"... Ei siellä saaressa mitään polkuja kulje umpimetsässä, mut Mamma halus saada tohon Veikkaankin vähän enemmän liikettä, joten lähdettiin yhdessä sinne seikkailemaan. Mä juoksin ja hypin ja pompin minkä kerkesin, kun Mamma jäi aina välillä oottamaan Veikkaa. Se sitten liikkuu niin raivostuttavan hitaasti, etten mä millään malttais odottaa sitä. Mamma sano, ettei Veikka voi sille mitään, kun sillä on niin lyhyet jalat, sen on kuulemma vaikeempi liikkua siellä metsässä, kun mun... Vai niin! Ottais enemmän vauhtia! Juosten pääsee nopeemmin ja hyppäämään korkeemmalle!

Tosi hyvin oli siellä mökillä risut alkanu metässä maatua ja sammalta kasvanu niiden päälle, niin oli tosi hyvä riehua! Aina kun Mamma pysähty oottamaan Veikkaa niin mä otin pikku-spurtteja... Juoksin ympyrää ja edestakaisin ja siksakkia ja oikeelle ja vasemmalle ja suoraan ja takasin ja... Välillä Mamma huuteli, että "ODOTA" tai "VAROVASTI" ...Joo joo! Metsästä löyty hienoja isoja kiviä, joiden päälle mä kiipesin ja kaikkia koloja, joita piti tietysti vähän tutkia...

Musta (ja Veikastakin) olis kiva käydä useammin mökillä, koska siellä on aina niin hauskaa! Kyllä toi Mamma vähän lupaili, että jos vähän useammin ehdittäis käydä... Katotaan...

Nyt mä oottelen jo syksyn ekaa vetokeikkaa innolla. Reilun parin viikon päästä olis taas Espoossa iso tapahtuma, jossa oon ollu hommissa jo useampana vuonna. Ja onhan se nyt kiva nähdä työkavereitakin, kun ei olla koko kesänä yhtään nähty! Sunnuntaina käytiin Mamman kanssa vähän treenaamassa, ekaa kertaa heinäkuun lääkärikäynnin jälkeen... Hyvin meni! Mä vedin tosi reippaasti ja Mamma lupas, että ens viikonloppuna taas pääsen treenaamaan! Hyvä!

Löydettiin muuten viikonloppuna ihan mahtava mustikka-apaja vielä täältä kotinurkilta! Valtavia, mahtavan makeita mustikoita! NAM NAM NAM! Me syötiin niitä Veikan kanssa niin, että kuola valu ja koko suu oli kuulemma ihan liila... Ja mulla oli kuonokin ihan pikkuisen sininen! Toivottavasti niitä riittää vielä pitkään...