Vuoden paras päivä on ehdottomasti ollu tänään!

Koska mulla ja mun siskolla ja kahdella veljellä on tänään synttärit! Mut etenkin mulla... sehän se on kaikkein tärkeintä!

Ei tullu lahjoja tänä vuonna... Mamma on kuulemma PEEAA... En tiiä mitä se tarkottaa, mut se on kuulemma syy siihen ettei tullu lahjoja...

Ruoka oli kyl hyvää, niin kun aina ja just sain syötyä synttäri-luun... HIRVEN NAHKAA! NAM NAM NAM!!! Se on kyllä aina aika rankka projekti, se hirven nahan syöminen siis...

IMG_0622.jpg

"Väsynyt, mutta onnellinen", niin se Mamma aina sanoo.

Eilen oli hirveen rankka päivä! Mä luulen, et Mamma on menny ihan sekasin... Sillä oli eilen vapaapäivä ja arvatkaa mihin se päätti vapaapäivänsä käyttää?! Se raahas mut lääkäriin!

Mua jännitti ihan kauheesti! Olin ekaa kertaa siellä meijän uudella lääkäriasemalla... kauheesti kaikkia ruokia ja herkkuja hyllyissä, eikä mitään saanu yhtään maistaa siinä odotellessa... Hirveen huono palvelu!

No oikeesti kaikki ihmiset oli kyl ihan tosi mukavia. Mammaa vähän huolestutti, kun siellä oli sellanen mies hoitajana... Ihan mukava mies se oli, mut kun mä olen kuulemma "vähän omituinen miesten kanssa". Höh! Enkä ole! Mä olen valikoiva ja ehkä ihan pikkuisen feministi...

Sitten mua tutkittiin ja väänneltiin ja käänneltiin kaikki tassut ja pääkin, ihan hassua hommaa. Vähän niin ku olis ollu hierojalla, mut ilman sitä hierontaa... No sit se lääkäri, joka muuten oli ihan mukava nainen, haki piikin ja tökkäs mua... Mamma rapsutteli mua ja sit lähti taju!

En tiiä mitä kaikkee ne oikein mulle teki, kun olin taju kankaalla... Vähän jouduin haukahtelemaan kesken jonkun toimenpiteen, en edes muista miks...

Onneks Mamma ei ollu kadonnu mihinkään ja sit päästiin vihdoin kotiin! Mut mä oli ihan KAUHEEN väsyny eilen koko päivän! En meinannu kotona uskaltaa käydä nukkumaan, kun mitä jos se Mamma taas hävii johonki, niin ku siellä lääkärissäkin se hävis hetkeks... Sit se kävi mun kanssa lattialle, säkkituoliin makaamaan ja paijas mun tassua, siitä mulle tulee aina hirveen hyvä olo ja uskalsin nukkua ihan rauhassa.

Ei musta kuulemma oikein ollu löytynyt mitään vikaa... Toi mun vasen olkapää on ehkä vähän ongelmallinen...Niin ne väittää. Siellä saattaa kuulemma olla joku ihmeen luun pala. Jo on kummallista touhua! Miten se sinne on joutunu?! Sain lääkkeen tähän mun kauheeseen ihon kutinaan...ootan jo innolla, jos se vaikka auttais! Ei tarttis niin kauheesti kirputtaa ja rapsutella. Sain myös kipulääkekuurin, vaikka en olekaan ontunu yhtään, niin lääkäri oli sitä mieltä, että kokeillaan nyt lääkettä ja sit pitää kuulemma miettiä uudestaan sitä mun olkapäätä... En tiiä mitä ne miettii tai kuka miettii... Kuka noita ihmisiä ymmärtää?

Tänään aamulla tajusin, et ne oli siellä lääkärissä tehny mulle jonkun ärsyttävän kutkuttavan ruven tonne mun reiteen... Ja nyt sitä ei muka sais kirputtaa...! Mut kun se kutkuttaa ja ärsyttää mua ihan kauheesti...! Mitä jos mä ihan vähän vaan, ihan pikkusen pikasesti kirputtaisin sitä...?

Ja Mamma huutaa heti: "Älä kirputa!"

Mut nyt on tutkittu ja tökitty ja ronkittu kaikkee mahdollista... Mamma on vissiin nyt tyytyväinen, kun on tutkittu kunnolla. Ainaki se oli kauheen helpottunu, kun mun selästä ei löytyny mitään vikaa. No ei kai mun selässä mitään vikaa olekaan! Ihan ku Mamma ei muka olis nähny mun akrobaattitemppuja ja sitä kun istun sohvalla niin ku ihmiset...ei kai sellasta voi tehdä jos selkä olis kipee?! Mamma on vähän pöhkö! 

Vetohommiin en nyt pääse ainakaan pariin viikkoon... Onneks meillä onki kesäloma nyt tuolta vetoporukasta. Olis tosi kurja, jos joutuis sanomaan ettei päästä töihin ollenkaan!

Mut tänään oli silti hyvä päivä! HYVÄ MÄ! HYVÄ 5-VUOTIAS MÄ!

Nyt väsyttää niin paljon, et on pakko kömpiä tonne yläkertaan nukkumaan...(ja oottamaan, et Mamma nukahtaa, et pääsen hyppäämään salaa sänkyyn nukkumaan... Ssshh!)