Mammalla oli tänään vapaapäivä... Se olis normaalisti ollu tietenki hyvä juttu, mut tänään piti herätä ihan KAUHEAN aikasin. Ja aamulenkillä Mamma koko ajan hoputti eteenpäin. Ei saanu edes nuuskia rauhassa.

Kun tultiin lenkiltä kotiin, niin ette ikinä arvaa kuka meidän ulko-ovella odotti... jo seittemän jälkeen aamulla... Mummi! Sekin oli heränny ihan KAUHEAN aikasin ja kävelly meille. Kyllä mä sitä vähän ihmettelin...

Mamma lähti Veikan kanssa taas johonkin, onneks Mummi jäi sit mun seuraks... Mamma kun on aika kiukkunen mulle, kun mua ei kuulemma voi jättää yksin tänne meidän uuteen kotiin... No voi anteeks nyt vaan! Minkä mä sille voin, etten oo vielä ihan kunnolla kotiutunu tänne ja saatan vähän hermostua, jos joudun jäämään kotiin ihan ypöyksin, ilman Veikkaa... Haittaako se nyt niin kauheesti, jos vähän haukahtelee ja ihan pikkuisen ulvoo?!

Mummin kanssa oli kyllä ihan kiva olla, ei tarvinnu yksin olla. Mut ihme ja kumma... Mamma tuli kotiin ilman Veikkaa! Ihanaa, kun Mamma tuli, mut kyllä mä vähän huolestuin... että mihin se Veikka oikein jäi?! Mamma oli kuitenkin ihan hyvällä  mielellä...

Ne jutteli Mummin kanssa ja sopi, että mä lähen Mummille hoitoon, niin Mamma saa rauhassa siivota... VAI NIIN! No eihän siinä mitään... lähdin sitte Mummin mukaan Bobi-koiraa moikkaamaan.

Kun Mummi toi mut takas kotiin, niin JEE! Veikkakin oli tullu kotiin! Mut kyllä se on omituinen... Ei se tullu yhtään moikkaamaan mua ja se vaan nukkuu sohvalla Mamman viekussa. Mamma sano, ettei Veikka oikein vielä tajuu mitään, kun se on niin "pöllyssä"...!? Jaa niin mitä?!

Mamma sano, että Veikka on niin "pilvessä", ettei sitä saa häiritä. Kyl se aika sekavalta näyttääkin! Mamma kerto, et Veikalta jouduttiin poistamaan 10 hammasta! KYMMENEN!!! Jessus! Millä se nyt syö?! Eikä Veikka saa enää syödä poron luita, yhtään, IKINÄ! Kauheeta! Voi Veikka-parkaa!

Jotain hyvääkin tässä Veikan lääkäri-reissussa... Tänään on luvassa herkku-pororuokaa! NAM! Taidanpa tästä lähteeki tonne keittiöön vihjailemaan Mammalle, et nyt alkais vatsa jo kurnia uhkaavasti... Nam, nam... Poro-herkku-ruokaa...