Mulla... tai siis meidän koko laumalla on ollu tosi kummallinen viikko... Oikeestaan melkein kaks viikkoa.

Melkein kaks viikkoa sitten Mamma huomas, että Veikassa on jotain vialla. Mä en oikein ymmärtäny, että mitä se Mamma oikein tarkotti, mut se oli sitä mieltä, ettei kaikki oo ihan kunnossa.

No Mamma sitten varas Veikalle lääkäriin ajan ja ne kävi siellä viikko sitten. Mummi tuli mun seuraks, se oli kyllä ihan kivaa, ettei tarvinnu yksin odotella kotona. Mamma ja Veikka oli aika kauan poissa. Kun ne tuli takas Mamma oli aika kiukkunen. Sitä mä en oikein tajunnu, että miksi se oli lääkärissä niin kiukkuiseks tullu...

Mamma sitten selitti Mummille, että Veikalla oli kuulunu sydämessä sivuääni. En tiiä mikä se sellanen sivuääni oikein on, mut ilmeisesti se oli se mikä teki Mamman kiukkuseks...

Veikka on siis ilmeisesti ihan oikeesti kipee... Se on kyllä tosi kurjaa, se on kuitenkin mun ihan paras Veikka, vaikka se ei painikaan mun kanssa. Me ollaan nyt sitte koko viikko lenkkeilty aika rauhallisesti ja Mamma oli koko viime viikonlopun niin hermona, että se päätti varata Veikalle uuden lääkäriajan ennen Pääsiäislomaa... Mamma on vaan tuijotellu Veikkaa koko viikon ja se on nukkunu tosi huonosti (Mamma siis). Ja aina kun se on lähteny töihin se on sanonu meille, ettei kummallakaan ole lupa kuolla, kun se on ite poissa... Ihme juttuja! Ei kai me nyt täällä aiota kuolla?!

Mummi tuli taas eilen ulkoiluttamaan mua ja Veikkaa iltapäivällä ja jäi mun seuraks, kun Mamma lähti taas Veikan kanssa lääkäriin. Mamma meni eilen tohon viereiseen kuntaan lääkäriin ja ilmotti kotiin palattuaan, että meidän perheen koirat hoidetaan tästä eteenpäin tuossa lähikunnassa. Okei, mikäs siinä... Kyllähän sinne autolla pääsee. Ja mun mielestä autoilu on ihan kivaa.

No nyt on sitten Veikkaa tutkittu ja tökitty... Kyllä siellä sydämessä kuulemma on sivuääni ja kuulemma aika paha sellanen. Sen sydän on huonossa kunnossa...mitä se nyt sit ikinä tarkottaakaan. Veikalle pitää nyt antaa kolme kertaa päivässä lääkettä! Se on vähän epäreilua, koska mäkin ottaisin mielelläni vähän kalkkunaa kolme kertaa päivässä, mut Mamma sano, että ne lääkkeet on vaan Veikalle.

Mamma on jo vähän onneks rauhottunu, eikä se oo enää niin kauheen kiukkunenkaan. Se on kyllä hyvä! Sitä mä vaan vähän ihmettelen, että mikä sitä Veikkaa mukamas vaivaa, kun se täällä kotona vetää edelleen ihan normaaleja hepuleita ja juoksee tuolla lenkillä kaikkien pienten (ja vähän isompienkin) tyttöjen (siis koirien) perässä!?

Tänä aamuna oli kiva kölliä Mamman ja Veikan kanssa sängyssä, kun ei ollu kiire mihinkään. Ollaan siis saatu viikko nukkua luvan kanssa Mamman vieressä... Hah! Koska se on halunnu vahtia Veikkaa öisin. Eli jotain hyvääkin ollu tässä Mamman huolestumisessa... Nyt Mamma lupas, että se on kokonaista neljä päivää lomalla! Jeeee! Ehkä se tosta vielä vähän rauhottuu ja varmaan päästään vähän treenailemaankin, jos vaan säät sallii...

Ihanaa rapsuttelun ja halailun täyteistä Pääsiäistä kaikille!