Mamma lähti taas sunnuntaina "asioille"...

Kuinka paljon niitä asioita oikein voi olla?

Kai se kuvitteli, etten mä huomannut, mutta ensin se lähti johonkin ILMAN autoa! Se on jo tosi kummallista touhua...

Jonkun ajan kuluttua mä kuulin, että se käynnisti auton ja lähti sillä johonkin.

Ja taas ties kuinka pitkän ajan kuluttua se ajo takasin kotiin ja tuli ovesta sisään kuin mikäkin sekopää! Komens mut ja Veikan makkariin ja laitto vielä ovenkin kiinni! Hävytöntä!

Sitten ne kanto olkkarin täyteen isoja laatikoita. Ja kaikkein kauheinta... Mamma ja Eno (eli siis Mamman veli) kanto meidän (tai siis Mamman) sängyn ulos! Missäs me nyt nukutaan?!

Mummi jäi sitten Mamman avuksi purkamaan niitä jättiläis laatikoita, jotka täytti olkkarin niin pahasti ettei edes sohvalle päässy köllöttämään... Eikä me saatu Veikan kanssa ollenkaan osallistua tähän purkuoperaatioon... koko ajan komennettiin vaan pois!

Koko iltapäivän ne ähis ja puhis ja kiroili Mummin kanssa... Ja se on kyllä outoa, koska Mamma on huonekalujen kokoamisen ammattilainen! ...puoli kotia on meinaan Ikeaa... Vihdoin ja viimein ne sai sen valmiiks ja TADAA! MEILLÄ ON UUS SÄNKY!

Koko sunnuntaihan siinä meni pilalle... Ei sillä, että sängyssä mitään vikaa olis, päinvastoin. Mutta Mamma ei ehtiny yhtään sylitellä ja rapsutella... Mutta hieno sänky on! Se on vielä korkeempi kuin se vanha ja leveämpikin... Niin levee, ettei Mamma ollenkaan huomaa, kun yöllä hiivin sen viereen. Yhtenäkään yönä se ei oo töniny mua pois sängystä... Ei kai, eihän se edes huomaa, että mä olen siellä! Parasta ikinä!

Mamma ja Mummi arveli, että tää uus sänky on nyt niin korkee, ettei toi Veikka pääse hyppäämään sinne enää ollenkaan... Mutta kuinkas sitten kävikään...

WP_20170122_19_09_02_Pro.jpg

...Eipä pääse ei! Tultiin sunnuntaina illalla lenkiltä ja ennen kun Mamma sai edes takkia päältä, Veikka oli kipittäny makkariin ja kökötti tyytyväisenä sängyllä!

Se on kyllä melkonen liero toi mun Veikka...!