26.6.2016%20011.jpg

JEEE!!!

TALVI on tullut!!!

Oli vähän rankka aamulenkki tänään! Piti vetää aika monta hepulia matkan varrella, koska taivaalta satoi maailman parasta valkosta lunta!

Hypin ja pompin ojassa ihan hulluna, niin että Mamma joutui huomauttamaan, että "siltä kohta irtoaa käsi"... Höh! Ei se käsi mihinkään irtoo, aina se liioittelee!

Mutta siis ihanaa! Parasta ikinä! Lunta! Ja sitä sataa edelleen, vielä enemmän kuin meidän aamulenkin aikana. Kohta tulee isoja kasoja joita voi kaivaa ja kiivetä niitten päälle tähystämään, ja työntää pään hankeen ja nuuskuttaa hiiriä ja muita pikku öttiäisiä. Ei haitannu tippaakaan vaikka tuuli niin, että korvat lepatti.

AIVAN SAMA, KOSKA TAIVAALTA TULEE LUNTA!

Nyt ollaan molemmat Veikan kanssa ihan poikki, kun kipitettiin niin reippaasti lenkillä. Mamma arveli, että mä juoksin hepuleitteni takia ainakin tuplalenkin... Mitäs sitten?! Mitä sitä voi pieni Berni muuta tehdä, kun suosikkivuodenaika on vihdoinkin alkanu?!

Turkkikin oli lenkin jälkeen ihan märkä, ei haittaa... Koska se on LUNTA! Sitten mä tilaisin vielä vähän pakkasta, ettei vaan tule sitä inhaa märkää loskaa, se on inhottavaa. Nyt täytyy nukkua kunnon päikkärit, kunhan toi Mamma tosta häipyy töihin, että jaksaa sit iltalenkillä taas riehua LUMESSA.

Voihan! Ihan huippu viikko!!!