No jo on aikoihin eletty!

Mamma on ollut mukamas niin kiireinen, ettei se ole edes voinut avustaa mua tän blogin kirjottamisessa! Näillä karvaisilla tassukoilla kun on pikkuisen vaikea saada tätä konetta edes päälle!

Mutta nyt! Nyt se vihdoinkin muisti keskittyä näihin OIKEESTI tärkeisiin asioihin!

Eilen käytiin vähän treenailemassa Mamman kanssa. Tosin ne oli hölmöt pilanneet meidän treenipaikan... Vetäneet hyvälle hiekkaparkkikselle pikimustan päällysteen. Höh! No onnistui se treenaaminen siinäkin. Ens lauantaina päästään kuulemma töihin! Jee! Toivottavasti on hyvä ilma ja paljon kyyditettäviä lapsia.

Mamma aina sanoo, että kun liikutaan kärryjen kanssa täällä kotinurkilla, meidän pitäis alkaa periä ihmettelymaksua ohikulkevilta ihmisiltä. Hyvä, että niillä autot pysyy tiellä! Eikö ne ole ennen kärryjä vetävää Berniä nähneet?! Kaikenlaisia...

Tosin me ollaan yleinen nähtävyys silloinkin, kun ollaan kavereitten kanssa lenkkeilemässä. Kaikki ohiajavat autoilijat tuijottaa meitä... Mitä niin ihmeellistä on neljässä koirassa?! Kyllähän mä tiedän olevani kaunis ja ihana ja suloinen, mutta oikeasti?! Mamma kyllä vähän epäilee, että ne autoilijat tuijottaa enemmän niitä mun kavereita... Aatua ja Seraa. Jaa, no onhan nekin kai ihan söpöjä... Ainakin niiden kanssa on kiva riehua!

Mamma luki tässä yhtenä iltana mun lehdestä sellaista juttua, Sennen-lehdestä siis. Se oli sellaisen hieman varttuneemman Bernin kertomus omasta elämästä. Mamma nauroi ja luki sitä juttua ääneen, siinä puhuttiin hyvin koulutetusta henkilökunnasta, jolle oli opetettu mm. miten vesi tulee tarjoilla. Mitäs se siinä nauroi?! Mäkin olen saanut Mamman vihdoinkin ymmärtämään, että vesi kuuluu säilyttää isossa pulossa jääkaapissa, josta se sitten kaadetaan kuppiin jääkylmänä, siis JÄÄKYLMÄNÄ. Se kuvitteli voivansa lopettaa moisen touhun kesän jälkeen... Vaan eipä voinutkaan lopettaa. Minä kun en juo mitään MELKEIN kylmää vettä!

Että hyvin koulutettua henkilökuntaa löytyy myös täältä... Muiden asioiden kanssa on vielä vähän tekemistä... Esim. rapsutusta ei vieläkään tule ihan tarpeeksi. Mikä siinäkin oikein on, että jos kerran istuu sohvalla kattomassa telkkaria, niin miksei siinä voi samalla rapsuttaa MINUA?! Siis KOKO AJAN, eikä vaan vähän silloin tällöin...

Ihmeellisiä kiireitä näillä ihmisillä... Henkilökunnalla siis!