048.jpg

Mamma oli lauantaina töissä ja kotiin tullessaan se ilmoitti, että nyt lähdetään pitkälle lenkille.

No eihän siinä mitään, mennään vaan! Hirveä hiki tuli! Eikä se (Mamma siis) tietenkään älynnyt ottaa vesipulloa mukaan! Selvittiin kuitenkin kotiin hengissä ja juotiin Veikan kanssa melkein koko vesikuppi tyhjäksi... Tosin piti ensin vähän vihjailla Mammalle, että jos nyt kuitenkin laittaisi uuden veden kuppiin. Mamma aina motkottaa mulle siitä, kun haluun juoda jääkylmää vettä... Minkäs teet? Jääkylmä vesi on ihan parasta! Kesällä, kun oli vielä lämpimämmät säät, Mamma piti koko ajan isoa vesipulloa jääkaapissa...Mua varten!

Ja mitäpä se pöhkö Mamma ei oman pikku mussukkansa takia tekisi?!

Mä sitten rojahdin keskelle olkkarin lattiaa lepäämään, kun olin saanu juotua. Veikka löhösi siinä omassa kolossaan pöydän alla, sekin on vähän omituinen... Miksi sinne pöydän alle pitää mennä? Arvtkaa mitä Mamma teki?!

No valitti hirveetä hikeä ja alkoi leipoa leipää! Aivan älytöntä touhua! Se sai leivät leivottua ja vei ne saunaan (!) kohoamaan ja ilmoitti menevänsä tunnin päikkäreille. Me vähän Veikan kanssa katottiin sitä ihmeissään ja yritettiin tietysti vaivihkaa hiipiä sen viereen sänkyyn... Mutta eihän se meitä sinne päästänyt, komensi omalle paikalle.

Mamma oli herännyt jossain vaiheessa ennen mua ja touhusi taas keittiössä, kun mä kömmin makkarista ihan unisena. Loppuilta menikin sitten löhöillessä, se oli kivaa.

Sunnuntaina se taas riehui ja siivosi melkein koko päivän ja valitti, että meistä lähtee karvaa. Minkäs mä sille voin?! Kun on tällainen hieno turkki, niin kyllä siitä välillä vähän karvaa lähtee. Sori vaan! Iltapäivällä Mamma ilmoitti, että lähdetään treenaamaan... Mua kyllä vähän väsytti sen lauantain pitkän lenkin jäljiltä, mutta vetohommat on niin kivoja, että ihan mielelläni lähdin. Käytiin ihan vaan kahdestaan treenaamassa (onneksi Veikka jäi kotiin), hikihän siinäkin hommassa taas tuli!

Mamma sano, että ens lauantaina lähdetään työkeikalle! Jes! Ihan kunnon hommiin ja kavereita moikkaamaan! Mamma vähän vihjaili, että mun uusin vetokaverikin olis tulossa työkeikalle, se on semmoinen nuori Berni-poika, josta mä tykkään...paljon! Toivottavasti ei sada vettä, se olis aika kurjaa...