Nyt se on sitten ohi, Mamman loma meinaan. Ja sen kyllä huomaa! Se on ollut vasta kaksi päivää töissä ja tehnyt tietenkin pitkiä päiviä...

Mutta viime viikolla oli kyllä ihan huippu torstai! Ensin se (Mamma siis) lähti TAAS johonkin kahville heti aamupäivästä. Hullua touhua tuo kahvilla juoksentelu... No se tuli kyllä ihan ihmisten aikaan sieltä kotiin, ja sitten lähdettiin lenkille. Ja arvatkaapa mitä löytyi lenkin varrelta?! MUSTIKOITA! Ihania, isoja, maailman parhaita mustikoita! Mammalla meinas mennä vähän hermo, kun ei oltais Veikan kanssa millään maltettu jatkaa matkaa. Mutta miten me oltais voitu mihinkään liikkua, kun niitä jättiläis mustikoita oli NIIN paljon?! Syötiin niitä sitten oikein urakalla... Vähän varastoonkin.

Viikonloppuna ehdittiin käydä vähän treenaamassakin, vetohommia siis. Ja onneks Veikka jäi tällä kertaa kotiin, se on niin rasittava, kun sille iskee se Nemo-neuroosi. Se siis hinkuu ja vinkuu, niin kuin sillä nyt joku mukamas olis hätänä... EI OLE! Veikka on kyllä ihan pöhkö välillä.

Tänään Mamma tuli aika pahasti myöhässä kotiin... Mä olin jo ihan hepulissa täällä. Lenkillä heti alkumatkasta törmättiin naapurin Oliviaan, se on semmoinen pikkuinen mäyräkoira. Meillä oli alkuun vähän kommunikointi ongelmia sen kanssa, siis silloin kun se muutti tänne... Nykyään ollaan kyllä ihan kavereita, se on aika kova pusuttelemaan. Olivia tykkää riehua ja leikkiä, mutta Mamma ei oikein anna mun leikkiä sen kanssa. On kuulemma liikaa kokoeroa. Pöh! sanon minä. Minkäs mä sille voin, että olen syntynyt tällaiseksi ja Olivia sellaiseksi. Ihan tylsää, kun ei saa riehua!

No kun en kerran Olivian kanssa saanut riehua, niin johonkinhan se piti purkaa... Eli siis ojahepulit! Ojahepuli on siis Mamman keksimä nimitys sille, että mä menen ojaan nuuskimaan ja saan pikkuisen hepulin ja alan juosta edestakaisin. Eli siis pikkuriikkiset ojahepulit täytyi tänään vetää. Ja sitten puoli juoksua loppu matka. Käytiin vielä kastelemassa Mummin kukat, sielläkin sain vielä ihan vähän pikkuiset hepulit. Mihinkäs muuhun se Mummin ja Papan eteisen käytävä olis tarkotettu, kuin hepulijuoksuun? Matot meni vähän ruttuun ja sohva meni KUULEMMA melkein seinästä läpi, kun vähän "tönäisin" sitä. Mamma se tykkää aina liioitella...

Mutta kyllä kannatti vetää parit hepulit, nyt on mukava köllöttää sohvalla kaikessa rauhassa...