WP_20160811_15_07_19_Pro.jpg

Mökkeily on sitten ihan parasta!

Täällä on nyt jo muutama vuorokausi juostu ja riehuttu! Parasta täällä saaressa on se, että saa juosta ihan vapaana, aina kun haluaa! Ovi vaan auki ja ei kun menoksi!

Ja minä tyttöhän se menen! Juoksen niin, että tanner tömisee ja hitaammat jää jalkoihin! Sitä vartenhan mulla on neljä jalkaa! Eikä ole ollut hikistä, sekin on kivaa! Jaksaa paremmin riehua.

Keskiviikkona myöhään illalla Mamma herätti mut... Olin ihan unessa ja ihmettelin, että mitäs nyt...? Se (Mamma siis) väitti, että mä ulvoin unissani... Jaa minäkö? En tiedä mistään ulvomisesta, mutta aika vauhdikkaita unia mä olen kyllä nähnyt... Taitaa öisinkin jäädä vähän vauhti päälle...

Torstaina oli aika sateinen päivä, ja koska musta on inhottavaa kastua, niin pystyi hyvällä omallatunnolla vähän nukkumaan päikkäreitäkin... Muuten ei oikein malta... Onneks täällä on tosi hyvät lepäilypaikat, kuvassa köllötän ihan omalla sängyllä... Tai siis kyllähän se Veikkakin siinä köllöttää välillä...

Ja arvatkaapa mitä?! MUSTIKOITA!!! Hirveästi paljon ihania mustikoita! Kotikulmilla niitä aika huonosti enää löytyi, mutta täällä mökillä niitä vielä on... ja paljon! Mamma jo ihmetteli, että eikö mua jo ala marjojen syöminen kyllästyttää... NO EI TODELLAKAAN!!! NAM!