MULLE! Jee! Mulla on tänään synttärit! Kokonaista neljä vuotta olen touhottanut tämän maan kamaralla!

WP_20160623_22_02_01_Pro.jpg

Eli hyvää synttäriä mulle! Ja tietysti myös mun biologiselle siskolle ja kahdelle biologiselle veljelle! Hyvä me!

Vielä tässä saa odotella niitä herkkulahjoja. Vaikka jääkin nyt se hirveän ihana hirven nahka saamatta. Mutta eiköhän se Mamma jotain herkkua ole mulle (tai siis meille) keksinyt. Ainakin aina ennen on herkkuja saanut synttäripäivänä ja Veikankin synttäripäivänä saatiin jotain hyvää erikoisherkkua... En nyt vaan millään muista mitä... Oliskohan ollut tuota ihanaa riista-purkkiruokaa... NAM! Se on sitten hyvää.

Sitä en kyllä ymmärrä, miksei niitä herkkuja voi saada jo heti aamusta, kun on synttärit? Tänä aamuna Mamma kyllä hali ja pusutteli vähän ekstrapitkään, sekin on kyllä kivaa. Eikä se komentanut heti alas sängystä, niin kuin yleensä. Mamma sanoo mua synttäripossuksi, mitähän sekin oikein meinaa? Enhän mä nyt mikään possu ole. Mutta ei se haittaa, kun sitten se rapsuttaa ja halii ja pusuttelee mua. Kutsukoon mua vaikka lehmäksi, ei haittaa, jos rakkautta tulee!

Tänään tuli aamulenkilläkin kavereita vastaan, sekin on ihan parasta, että heti aamusta pääsee vähän hörheltämään. Mamma kyllä aina komentaan noiden pienien koirien kanssa olemaan nätisti. Mutta ainahan mä olen nätisti! Välillä ihan vieraatkin ihmiset kommentoi mun touhuja, ne sanoo, että taitaa olla aika energinen tuo Berni. No niin olenkin, mitäs se sitten haittaa? Ihmiset on sitten kummallisia!

Nyt Mammakin on jo joutunut myöntämään, että mä olen ihan pikkiriikkisen aikuistunut. Osaan välillä käyttäytyä ihan pitkiäkin aikoja hyvin. Vaikka siis omasta mielestäni mä käyttäydyn LÄHES aina hyvin... Mamma on aika usein eri mieltä...

Nyt jään sitten päikkäreiden ajaksi odottelemaan niitä herkkulahjoja... Tai ehkä mä saan uuden lelun... Meidän melkein naapurissa asuu sellainen Dalmatialainen, Freddy, jolla oli kerran keväällä mukana sellainen aika hieno frisbie... Saisinkohan mäkin sellaisen? Tai ehkä sitä peuran lihaa tai korvaa tai poroa tai kalkkunaa tai... Tässähän alkaa jo kuola valua pelkästä odotuksesta...