Kuvia%20Sussulta%20053.jpg

Eilen oli mahtava sunnuntai!

Lähdettiin Mamman ja Veikan kanssa autolla liikkeelle. Kai se luuli, etten arvannut minne mennään... Vaan arvasinhan mä! Vähän piti tietenkin alkaa metelöidä autossa, kun alettiin lähestyä tuttua risteystä.

JEEE!!! PAINIMAAN!!!

Maailmassa ei montaa NIIN mahtavaa asiaa ole kuin kaverit ja painiminen! Ja tietysti Mamma otti ensin Veikan autosta, eli mä jouduin odottamaan ennen kuin pääsin riehumaan. Se (Mamma siis) aina komentaa mua, että pitää odottaa nätisti, että se saa kunnolla takaluukun auki ja blaa blaa blaa. EI MALTA! Heti riehumaan! Eilen mä kyllä olin aika nätisti, vaikka oli hirveä kiire ja hinku painimaan.

Ja ai että kun pääsin sinne kavereitten tarhaan! Juoksin ainakin tuhatta ja sataa niiden kopin ympäri ja hypin ja loikin ja ehkä vähän haukuinkin! Ja sitten Mamma alkoi komentaa. Mitä?! Mitä mä nyt taas muka tein? Mamma ja Aatun ja Seran Mamma aina väittää, että meillä meinaa lähteä lapasesta... En sitten yhtään ymmärrä mistä ne puhuu.

Mamma jätti meidät sinne tarhaan ja lähti keräämään marjoja. Vähän olin ihmeissäni ja piti vähän seurailla, että mitä se oikein puuhaa. Sitten kavereittenkin Mamma lähti tarhasta, kai ne luottaa siihen, että me osataan olla nätisti. Paitsi, että ne aina välillä karjaisi meille, että riittää jo! Jaa mikä? Eihän me mitään tehty, vähän vaan painittiin.

Mamma vaihtoi sitten toiseen marjapuskaan, eikä enää nähnyt mitä me touhuttiin... Siis oltiin tietysti ihan tosi nätisti. Kun Mamma tuli sitten takaisin siihen tarhan lähelle, niin jo se komensi mua lopettamaan... Mutta kun en se ollut minä, joka alotti! Onneksi Aatun ja Seran Mamma oli nähnyt, että se oli Aatu, joka oli alkanut kiusata mua... Se sitten totesi Mammalle, että kyllä se oli tällä kertaa Aatu, joka alkoi riehua ensin. KIITOS! En mäkään aina halua saada syitä niskoilleni!

Mutta ihan paras sunnuntai! Saatiin olla melkein viis tuntia ulkona ja painia ja riehua ja juosta ja ehkä vähän haukkuakin... Siitä haukkumisesta Mamma ei kyllä oikein tykkää ja se aina ihmettelee, että miksi mä haukun kavereitten pihassakin. No pakkohan sitä on jonkun vahtia ja kertoa ohikulkijoille mistä kana pissii, kun kaverit ei oikein ymmärrä haukkua! Ne kyllä vahtii, mutta ei ne älyä haukkua... Vähän kummallisia koiria...