IHMISET!

Mitä tässä enää muuta voi pieni Berni sanoa?!

Mamman telkkari lakkasi eilen illalla toimimasta... Eipä siinä muuten mitään, mutta kun se on niin kova kattomaan telkkaria. Koko illan se yritti keksiä missä vika on, mutta eihän siitä mitään valmista tullut... Kuulin, kun se puhu Mummin kanssa puhelimessa, jotain jostain signaalista, ettei sitä ole ollenkaan...

Sitähän voisi ajatella, että sittenhän sillä on enemmän aikaa rapsuttaa mua (tai siis meitä), mutta EI! Normaalisti se istuu sohvalla ja kattoo illalla tai aamukahvia juodessa telkkaria, tänä aamuna se istui pöydän ääressä... Eli siihen ei voi kainaloon tunkea sitten millään! Se pöhkö katto tietokoneelta jotain ohjelmaa, joka oli tullut lauantaina illalla.

Ja tänään... Mamma inhoo siivoomista muutenkin, arvatkaa kuinka kiukkunen se oli tänään siivotessaan, kun ei telkkari edelleenkään toimi?!

Toivottavasti joku tulee korjaamaan sen pian, muuten mä en enää ikinä pääse illalla Mamman kainaloon köllöttämään!

Onneksi jotain hyviäkin uutisia, Mamma sano, että sillä on enää neljä päivää töitä ja sitten alkaa loma! Jee loma! Sitten lähdetään mökille! Ihan parasta!

Paitsi, että tässäkin on joku mutka matkassa... Se on hösännyt koko ajan jotain ja tehnyt ihmeellisiä kauppalistoja... Ei taideta päästä vielä perjantaina mökille... Muistan hämärästi kuulleeni, että se jutteli Mummin kanssa jotain jostain hoitopaikasta... Eikö se meinaa ottaa mua (tai siis meitä) mukaan vai mitä? Jostain juhlistakin se on höpissy kaikkien kanssa... Tässä mitään juhlia tarvita, vaan auto lastiin ja mökkiä kohti, NIIN KUIN OLIS JO!!!